maanantai 25. marraskuuta 2013

Maahanmuuttopolitiikassa on suuria ongelmia kahden suuren maailmansodan jäljiltä Euroopassa Pääkärsijöinä kansallisvaltioista 1945 jälkeen olivat Saksa ja sen liittolaisiksi julistetut tahot, kyseenalaisia voittajia sotarikoksensa peitellen olivat ns länsiliittoutuneet sotarikollisen Neuvostoliiton kanssa

Europarlamentissa on vaiettu olennaisista tekijöistä ja keskitytty vain euron tukipolitiikkaan viime vuodet, sekä rahaliiton vaalimiseen sitä kautta

Maahanmuuttopolitiikassa on suuria ongelmia kahden suuren maailmansodan jäljiltä Euroopassa

Pääkärsijöinä kansallisvaltioista 1945 jälkeen olivat Saksa ja sen liittolaisiksi julistetut tahot, kyseenalaisia voittajia sotarikoksensa peitellen olivat ns länsiliittoutuneet sotarikollisen Neuvostoliiton kanssa http://puna-armeija.blogspot.com

Ensimmäisen maailmansodan suuria ihmeitä oli itsenäisten valtioiden syntyminen, joista osa napattiin pienellä viiveellä Moskovan oblastin (sovjet) helmaan. 

Suomalaisten näkökulmasta oli tietenkin tärkeintä itsenäisen Suomen syntyminen vapaussodan 1918 perusteella mistä tehtiin rauhansopimus 14.10.1920 Tartossa miehittäjä-Ryssän eli Neuvosto-Venäjän kanssa ( myöhempi nimi Neuvostoliitto)


Saksan silpominen ja yli 1/3 sen alueista riisto ja miehitys, sekä Ranskan keinotekoinen tekeminen "liittoutuneiden" osaksi vaikka Ranskan Petainin johtama Vichyn hallinto oli elimellisesti enempi Saksan liittolainen kuin Suomi, ovat johtaneet moniin kierotuneisiin väitteisiin ja valheellisiin "natsitteluihin", kun fakta on että ko. logiikalla olisi Ranskalta pitänyt sitten napata Normandia ja liittää se Englantiin ja laittaa samoin Ranska maksamaan miljarditukiaisia Israelille ja holocaust / shoah myytille. Sillä sen verran se on paisuteltua verrattuna ukrainalaisiin ja saksalaisiin kohdistuneisiin vainoihin, että myytin puolella ollaan, kun lyödään ruumisluvut pöydälle. 
Unkari menetti ensin Trianon rauhassa 2/3 osaa unkarilaisalueistaan ja uudestaan toisen maailmansodan seurauksena.

Suomelta ryöstettiin n. 15% maa-alueistaan ja mannerjalustaoikeuksistaan huomattavasti enempi. 

Japanin Kuriilien saarikiista on edelleen avoin. Japani ainoana maana ei ole tunnustanut hävinneiksi julistetuista voittajan mielivaltaa, vaan saaret ovat edelleen Japanin mielestä miehitettyinä.

Erittäin mielivaltaista kansojen tuhontaa, ainoana tavoitteena vain Ranskan ja Englannin siirtomaaherruuden eli orjaimperiumin säilyminen yhteistyössä Moskovan oblastin orjamestareiden kanssa.


 ------------------------
Eesti / Viro kuten muutkin Baltian maat Suomi mukaanluettuna olivat vain pelinappuloita ko. Molotov-Rippentrop-sopimustilanteessa 1939. 

Aivan samoin kun siirtomaaherrat vetelivät rajoja Afrikkaan ja E-Amerikkaan, Tyynelle merelle, Polynesiaan jne ei siinä paikallisilta kyselty. Olivatko nämä sitten jotenkin "natseja" jalompia tekoja? .. Miljoonia alkuperäväestön intiaaneja vesitykein kastettiin ja tapettiin, sielu taivaaseen, maat portugalilaisille, espanjalaisille tai USA:n banaaniviljelyksille. Vielä 1950-luvun alussa cunaintiaanien asuinalueita myrkytettiin hyönteismyrkyillä tarkoituksena tappaa intiaanit. 

Joten kyllä se "natsittelu" on jollain tapaa harhainen tapa nähdä maailmaa. Ei aatu suotta piruillut rotulaeistaan, että USA:lla ei pitäisi olla mitään vastaan sillä siellähän ne oli ennestään ja oli vielä pitkälle 1960-lukua. Hirttäjäisiä taisi samoin olla 

Fakta on suomalaisesta näkökulmasta Aatun (Adolf Hitler ja 3 valtakunta) kautta saimme puolustuksen ja elintarvikehuoltomme kuntoon jatkosodassa. Ilman häntä emme tässä facebookissa höpöttelisi, vaan olisi pamlaavat puna-armeijan jälkeläiset tässä maassa

Seppo Lehto sotahistorioitsija, kulttuurihistorioitsija 

http://matkakirjailija.blogspot.com sivulla syyskuulta 2013 lisää kuvastoa Viron Marjamäen neuvostomuistomerkkien hautausmaalta museon takapihalta. Kuten näette stalinismin jäänteiden kunnioittaminen ei ole muotia Virossa, toisin kuin Suomessa.
----------------------------------------------------

Vaatimuksia Moskovan Ryöstömurhaajavaltiolle http://gov.ru

Aloittakaamme yhteistyössä toisen maailmansodan väestönsiirtojen kompensaatioiden vaatimukset Moskovan oblastilta kaikille sen sotarikosten uhreille. 

Puna-armeijan raiskaus- ja murhaorganisaatioiden johto oli Stalinin käskyttämää. Ryöstetyt ja miehitetyt alueet liitettiin suurelta osin miehitetyiltä kansoilta ja kansallisvaltioita Moskovan oblastiin. Nyt olisi takaisinsaannin paikka http://tartonrauha.blogspot.com----------------

Mikäli haluatte muutosta maahanmuuttopolitiikkaan Suomessa ja EU:ssa = Valitse "Valkoinen hevonen"

Seppo Lehto-ajatuksia europarlamenttiin eurovaaleissa 2014: Valitse maahanmuuttokriittinen suomalainen vaihtoehto - Mikäli haluatte muutosta maahanmuuttopolitiikkaan Suomessa ja EU:ssa Seppo Lehdon hengenheimolaiset koolle netissä ja aloittakaa kampanja "Valkoinen valinta = Valitse Seppo Lehto-ajautuksia omaavia europarlamenttiin seuraavissa eurovaaleissa"

--------
http://europarlamentaarikko.blogspot.fi/
----------------------------------------------------