sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Maahanmuutto- ja islamkriittisen Seppo Lehdon kansallismielisiä ajatuksia europarlamenttiin eurovaaleissa 2014

Maahanmuutto- ja islamkriittisen Seppo Lehdon kansallismielisiä alkuperäkansojen oikeuksia puolustavia ajatuksia europarlamenttiin eurovaaleissa 2014: Valitse maahanmuuttokriittinen ja maahanmuuttokriittisiä edustava oikea suomalainen vaihtoehto


Mikäli haluatte muutosta maahanmuuttopolitiikkaan Suomessa ja EU:ssa

Seppo Lehdon hengenheimolaiset koolle netissä ja aloittakaa kampanja "Valkoinen valinta = Valitse alkuperäkansojen oikeuksia puolustavia Seppo Lehto-ajatuksia omaavia europarlamenttiin seuraavissa eurovaaleissa"

Suomi suomalaisille terveisin - Älkäämme alistuko suomalaisiiin kohdistuvaan syrjintään ja rasismiin rajattoman maahanmuuton ja islamin edessä

---------------------------------------------

Olemme matkalla helvettiin ja takaisin Neuvosto-Venäjän ja Neuvostoliiton totalitarismiin joka sektorilla, vain mustat zilit yöllisine toisinajattelijoiden noutoineen puuttuvat (toistaiseksi). KGB:n niskalaukauksien koirina toimivat KRP ja paikallispoliisin yksiköt:

Ohessa Olli Immosen tuore ansiokas teksti linkkeineen:

Olli Immonen
Eilen, 04:31

Palaan jokin aika sitten esille nousseeseen asiaan, joka on jäänyt mielestäni aivan liian vähälle huomiolle: Euroopan unioni suunnittelee kaikkien yhteiskunnallisten ja poliittisten toisinajattelijoiden rekisteröimistä tietokantaan. Euroopan poliisi (Europol) on saanut Lissabonin sopimuksen hyväksymisen jälkeen lisää toimivaltuuksia. Tämä tarkoittaa käytännössä muun muassa sitä, että Europolilla on oikeus kerätä tietoja ihmisten poliittisesta suuntautumisesta tai uskonnollisuudesta. Aikaisemmin Europol on keskittynyt lähinnä kansainvälisen rikollisuuden torjuntaan.

Vuoden 2010 tammikuun alusta Europolin toiminta-alue laajeni merkittävästi. Uusiin toiminta-alueisiin kuuluvat hyvin epämääräisesti määritellyt rikokset, kuten muun muassa ”rasismi” (mitä sillä ikinä tarkoitetaankaan), maahanmuuttajiin kohdistuva viha sekä ympäristörikokset ja korruptio.

Europolin toisinajattelijoista keräämät tiedot ovat niin sanottuja käyttäytymistietoja (henkilöiden elämäntyyli, arkirutiinit, henkilöiden liikkumiset, suositut vierailukohteet, suhtautuminen veroihin jne.). Lisäksi Europol voi tallentaa henkilön DNA- ja ääninäytteen sekä tiedon henkilön poliittisista mielipiteistä, uskonnollisuudesta ja filosofisista näkemyksistä. Myös henkilön liittojäsenyydet, terveydentila ja seksielämä voidaan merkitä tietokantaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa henkilö, jonka poliittiset mielipiteet poikkeavat valtion virallisesta linjasta ja joka toimii aktiivisesti poliittisten linjaustensa edistämiseksi, voi joutua Europolin tarkkailtavaksi.

Tällainen kehitys on erittäin kyseenalaista ja huolestuttavaa nimenomaan sananvapauden ja demokratian kannalta. Ilman sananvapautta ei ole myöskään aitoa kansanvaltaa. Jo ainoastaan pelko joutumisesta Europolin tietokantaan saa varmasti monet kansalaiset sulkemaan suunsa ennen kuin he ennättävät sitä edes avata.

EU (ts. Eurostoliitto) alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän Neuvostoliittoa, jossa myös toisinajattelijoiden ja ajatusrikollisten vainoaminen oli arkipäivää. Neuvostoliitossa toisinajattelijat suljettiin mielisairaalaan. Saa nähdä, seurataanko EU:ssa Neuvostoliittoa myös tämän käytännön osalta.

______________________________________________________

Lähteet:

1. DailyExpress: New EU Gestapo spies on Britons
2. Xinhuanet: Europol to become EU agency in 2010
3. Infosota: EU:n salainen poliisi saa ennennäkemättömät oikeudet

Lisätietoja…

----------------------------------
----------------------------